ماجراي تابش نور در گورستان شيرخان



تهران امروز : ماموران انتظامي‌شهرستان صحنه كرمانشاه علت تابش نور از قبري در گورستان شيرخان، را وجود نور پروژكتورهاي كارخانه ماسه شور در محل و همچنين نور چراغ‌هاي خودروهاي عبوري و انعكاس آن روي سنگ گرانيت قبر عنوان كردند.
به گزارش پليس، ساعت 10 صبح شنبه گذشته ماموران انتظامي‌شهرستان صحنه در پي انعكاس خبري مبني بر اينكه در قبرستان روستاي «شيرخان» بخش «دينور شبانه» تابش نور از قبري مشاهده شده به محل عزيمت كردند.
بنابر اين گزارش، ماموران پس از حضور درمحل و با بررسي‌هاي كارشناسانه دريافتند تابش اصلي نور از قبر زني به نام «ليلي» است كه سنگ قبر وي گرانيت بوده و بر اثر تابيدن نور پروژكتورهاي كارخانه ماسه شور كه در محل است و همچنين نور چراغ‌هاي خودروهاي عبوري بر سنگ گرانيت قبر و انعكاس آن چنين به‌نظر مي‌رسد كه از قبر نور ساطع مي‌شود.
با توضيحات پليس اهالي قانع شده و ديگر پيگير اين قضيه نشدند.